Kako izbrati kopalke?

kopalke-trgovinaVas zanima kateri modeli kopalk najbolj pristajajo vaši postavi? Kaj pa glede barv, vam bolj pašejo pisane ali enobarvne kopalke? Pri izbiri ženskih kopalk nikakor ne smemo zanemariti tudi osebnega stila ter občutka udobja pri nošenju kopalk. V nadaljevanju članka si preberite kako izbrati primerne kopalke glede na vašo postavo. Izvedele boste kakšne kopalke izbrati, če imate večjo zadnjico, zaobljen trebušček, širše boke ali manjše prsi.

kopalke-za-močnejšeV kolikor se odločite za nakup kopalk prek spleta v eni izmed spletnih trgovin je pomembno, da poznate svojo postavo, saj je to osnova za izbiro pravega modela kopalk. Ker ima le malo žensk na splošno sprejeto idealno postavo z merami 90-60-90, je potrebno z merjenjem obsega prsnega koša, bokov in zadnjice izbrati kopalke, ki vam bodo odlično pristajale, kopalke v katerih se boste počutile udobno in samozavestno. Izbrati je potrebno kopalke, ki bodo poudarile vaše prednosti in skrile vaše pomanjkljivosti. V kolikor pa je vaša postava obilnejša izberite kopalke za močnejše postave.

V kolikor imate postavo, ki ji pravimo postava peščene ure, pomeni, da so vaš prsni koš in boki enakega obsega, vaš obseg pasu pa je za tretjino tanjši. Ženske s takšno postavo lahko oblečejo kateri koli model kopalk. V vsakem modelu kopalk bodo ženske s takšno postavo izgledale odlično. Najbolj priporočljiv model za to postavo je bikini. Zgornji del bikini kopalk bi naj imel trikotne košare, hlačke pa bi naj bile zavezane na bokih.

Za ženske, ki imajo hruškasto obliko postave je značilno, da so boki širši od obsega prsnega koša. Cilj pri nakupu kopalk za ženske s hruškasto postavo je, da vizualno zožijo boke ter povečajo prsni koš. Na ta način lahko ustvarijo navidezno popolno ravnovesje, kar pomeni, da se zelo približajo videzu popolne postave. Priporočljive so kopalke, ki zavežejo za vratom. Najbolje bi bilo izbrati kopalke, ki imajo povečane košarice. Za spodnji del kopalk pa je priporočljiv čim širši kroj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *