Promocijske lanterne

Naše lanterne iz tkanin so po večini narejene iz najlonskega blaga. Te najlonske lanterne so odporne proti vremenskim vpllivom, zaradi česar so bolj primerne za zunanjo okrasitev, kot pa lanterne iz papirja.

Imamo veliko izbiro edinstvenih stilov, oblik in velikosti. Na lanterno lahko tudi po meri natisnemo vaš vzorec. Če pa jo želite uporabiti v promocijske namene bo vaša blagovna znamka, logotip ali slogan videti dobro na naših promocijskih lanternah. Te lanterne potrebujejo samo eno vtičnico za lanterno ali za niz lantern, ki se prodaja ločeno.

Letečih Luči standardna z varnostno vrvjo
Leteča lanterna z vrvjoNarejen je iz negorljivega papirja in bambusa okvirja, se ti nebo luči opremljene z varnostnimi vrvmi dolgih 45 metrov. Sky luči imajo standarda mini velikosti 30 * 58 * 98cm.

Zunjanje promocijske lanterne iz blaga
Zunanje lanterne so iz vremensko odporne najlonske tkanine in ravnih bambusovih reber. Najlonske lanterne za zunanjo uporabo so boljša izbira za na prostem, kot pa lanterne iz papirja. Na voljo v barvah po vaši meri.

Po meri tiskane promocijske lanterne iz blaga
Po meri tiskane lanterne trde vremensko odporne najlonske tkanine, z pravokotno žico, kot obešalnik. Te po meri natisnjene lanterne so dobre za uporabo na prostem za vsako priložnost, kot promocijski material.

Kvadratne viseče promocijske lanterne iz blaga
Kvadratne viseče lanterneTe bele najlonske lanterne so trajne in trpežne. Izdelane iz ravnih bambusovih reber. Lahko jih uporabljate z LED ali klasičnimi žarnicami. Odlične za otvoritvene ali posebne priložnosti. Na voljo tiskanje po vaši meri in v različnih velikostih.

Promocijske lanterne iz blaga na baterije
Baterijske lanterneso narejene iz trpežnega in trajnega najlona. Vsaka vsebuje žarnico z baterijskim vložkom na dnu.

Lahka na vrvi promocijske lanterne iz blaga
Zraven je povezanih 10 mini barvnih najlonskih lantern. Niz vsebuje 12 metrov dolg svetlobni električni kit, ki je UL odobren