Lanterne

papirnate-lanterne-2Stari Kitajci so bili prvi, ki so ustvarili lanterno. Prve lanterne so bile narejene precej surovo, brez dekorativnih elementov na njih, vendar se je dizajn kmalu spremenil, ko so ljudje pričeli kazati svoj pomen in status v družbi z ustvarjanjem dodelane lanterne za svoje domove in templje. Vloga lantern se med Azijskimi festivali nikoli ni zmanjšala, saj tudi danes lahko te male lanterne vidimo na vseh pomembnih dogodkih. Prižgana lanterna ima velik pomen v Azijski kulturi tudi danes, čeprav svet postaja vse naprednješi. Najbolj priljubljene lanterne so običajno narejene iz riževega papirja.

Papirnate lanterne so lepe dekorativne viseče lanterne, prvotno narejena iz riževega papirja in daje lep vir svetlobe. Kot vir svetlobe in kot okras je viseča papirnata lanterna priljubljena že 2000 let.

Nov trend papirnate lanterne

Papirnate lanterne se pogosto uporabljajo za dekoracijo prostorov na praznovanjih, še posebej na kitajskem in v drugih delih Azije. Danes lahko najdemo papirnate lanterne po vsem svetu ob dogodkih kot so poroka, rojstni dnevi, poslovne prireditve in festivali. Papirnate lanterne se dandanes uporabljajo tudi z natisnjenimi logotipi in imeni podjetji kot promocijski izdelek za oglaševanje.

Pisane lanterne

papirnate-lanterne-3Ko gre za izbor po meri izdelanih paprinatih lantern, lahko izberete široko paleto barv papirja in oblik lanterne. Lahko so okrogle lanterne v beli barvi, ovalne papirnate lanterne, lanterne v rdeči barvi, kvadratne papirnate lanterne itd.

Papirnate lanterne za vaš dogodek lahko izdelamo po vaši meri v vseh mogočih barvnih kombinacijah v velikosti od 20cm pa do 106 cm premera.

Na vašo papirnato lanterno so lahko natisnjeni različni logotipi, na voljo imate velik izbor lepih oblik, umetniških del ali besedil. Nekatere lanterne so smešne, druge elegantne. Vse je odvisno od tega kaj želite.

Lampijoni

Ko gre za lepe dekoracije, bodisi za zunanjo površino ali zabavo v zaprtih prostorih, lahko viseče lanterne pomagajo pri dekoraciji. So zelo dekorativne, kot tudi cenovno dostopne. Na voljo so vam lanterne in lampijoni iz različnih materialov, kot so papirnate lanterne, lanterne in lampijoni iz tkanin, leteče lanterne in lampijoni v edinstvenih oblikah in čudovitih barvah. Vedno znova dodajamo nove stile in dizajne za razširitev možnosti.

lampijoniNaše lanterne in lampijoni ustvarijo zelo prijeten občutek, tudi najbolj tradicionalne in osnovne oblike še vedno ustvarijo neverjetno eleganten učinek za zabave in poroke.

Sprejemamo OEM in imamo sposobnost, da izpolnimo vaše sanje za izdelavo popolne Kitajske lanterne po vaši meri.