Otroška oblačila in vozički

V naši družini čez nekaj mesecev pričakujemo naraščaj. Ultrazvok je pokazal, da se bo hčerki pridružil še sin. Že dva meseca hodiva z ženo po trgovinah z otroško opremo in kupujeva stvari za otroka. Žena je veliko časa posvetila izboru novega otroškega vozička, saj je otroški voziček, ki sva ga kupila za hči pred 6 leti, že malo zastarel in izven mode.

Kateri otroški voziček bova izbrala? Vsekakor takšnega, ki je lahek (živimo namreč v četrtem nadstropju stanovanjske hiše, ki nima lifta), ki bo enostavno zložljiv, in ki ga bo možno spraviti v prtljažnik našega družinskega avtomobila kot tudi v ženino mazdo. Ko bo otroški voziček izpolnil te funkcionalne kriterije, bo žena izbrala še model in barvo vozička. Če sva pred leti kupovala otroške vozičke v fizičnih trgovinah z otroško opremo v našem kraju, se bova tokrat nakupa lotila prek spleta. Zato bova tokrat temeljito pregledala v katerih trgovinah se dobijo otroški vozički po ugodnih cenah.

Otroška oblačila in obutev

Prihod novorojenčka v hišo prinaša ogromne spremembe v življenju para, ki načrtujeta otroka. Prav tako se je potrebno na prihod otroka tudi pripraviti. Ena izmed prvih stvari, ki jih bodoči starši kupijo za novega otroka je otroška zibka. Vsem je zelo pomembna izbira tudi otroškega vozička, ki mora biti všečen, hkrati pa tudi praktičen, da ga bomo lahko nosili in spravil v prtljažnik tudi manjših avtomobilov. Seveda moramo vnaprej kupiti tudi nekaj otroških oblačil. Verjetno bomo otroška oblačila in obutev izbirali lažje, če bomo poznali že vnaprej spol otroka, ki ga pričakujemo.

Tako bomo za punčke kupovali otroška oblačila v roza in nežnih odtenkih, za fantke pa verjetno v modri barvi. Seveda moramo kupiti tudi kakšna otroška obuvala. Kam se odpraviti po nakup otroških oblačil in obutve? Večina jih še vedno raje kupuje po shoping centrih, saj lahko tam vidimo otroška oblačila in obutev v živo, ter otipamo materiale. Midva z ženo raje nakupujeva v miru, brez stresa in gužve, zato se raje odločava za nakupe prek spletnih trgovin, ki ponujajo otroška oblačila in obutev.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *