Papirnate lanterne

Vaše papirnate lanterne in lampinjoni so iz kakovostnega riževega papirja in bambusovih “reber”. V večini primerov ima vsaka papirnata lanterna vložek za žarnico. Lahko je na baterijo ali elektriko.

Imamo veliko izbiro edinstvenih stilov, oblik, velikosti in barv za zadovoljitev vseh okusov. Lahko pa vam po meri natisnemo in izdelamo lanterno ali lampinjon z vašim željenim vzorcem. Če jo želite uporabiti v promocijske namene, bo vaša blagovna znamka, logotip ali besedilo videti dobro na naši visečni lanterni.

Za lanterno potrebujemo samo eno vtičnico, tudi v primeru, da je več lantern povezanih med seboj. Za lanterne, ki so kupljene posebej je potrebno dokupiti kabel.
Nepravilno “rebraste” poročne papirnate lanterne in lampinjoni

Okrogla nepravilno rebrasta
Okrogla papirnata lanterna z neenakomerno postavljenimi rebri. Lanterna je zgoraj odprta iz nje pa poteka žica v obliki C kavlja. Bele ali naravnih barv je v velikosti med 20 in 106 cm. Te papirnate lanterne in lampinjoni bi izgledale odlično na vaši poroki ali zabavi.
Ravno/pravilno “rebraste” okrogle papirnate lanterne in lampinjoni

Okrogla pravilno rebrasta
Okrogle papirnate lanterne pravilnih ravno rebrastih oblik. Ta viseča papirnata lanterna ima odprtino iz katere izhaja žičnata obešalka.
Naše viseče papirnate lanterne so v velikosti med 20 in 106 cm premera. Idealne za poroke ali zabave.
Potiskane papirnate lanterne in lampinjoni

Potiskana lanterna
Po meri natisnjene papirnate lanterne in lampinjoni z pravilno obliko reber. Ta papirnata Kitajska lanterna je izdelana iz kvalitetnega riževega papirja. Na voljo v velikosti med 20 in 106 cm premera z lučjo znotraj je zelo uporabna za domačo uporabo, kot tudi za zabave.
Bele jajčaste papirnate lanterne in lampinjoni

Jajčasta lanterna
Papirnate lanterne izdelane iz kvalitetnega riževega papirja in ima rebra v neenakomernih oblik.Velikost višine 50cm in 35 cm premera.Na voljo z Led lučmi ali v sklopih.

Kvadratne papirnate lanterne in lampinjoni
Izdelane iz kvalitetnega riževega papirja ijo pravilno postavljena rebra v obliki kvadrata v velikosti 30cm višine in 35 cm širine. Vsak vzorec je lahko natisnjen po meri.
Dekorativne papirnate lanterne in lampinjoni

Dekorativna lanterna
Izdelane iz kvalitetnega riževega papirja. Te bele lanterne imajo ravna rebra iz bambusa in so v velikosti 40 cm višine in 15 cm širine. Zelo lepa za dekoracijo doma.

Dekorativne papirnate lanterne in lampinjoni v obliki romba
Izdelane iz kvalitetnega riževega papirja ima ravna bambusova rebra in je v velikosti 38cmx25cm. Zelo lepe za dekoracijo doma.

Cilindrične Japonske papirnate lanterne in lampinjoni
Izdelane iz kvalitetnega riževega papirja. Bele lanterne imajo prosto razporejena bambusova rebra. Velikost 100cm višine in 20 cm premera. Zelo dobra za dekoracijo doma.

Luknjičaste viseče papirnate lanterne in lampinjoni
Bele luknjičaste lanterne so posebnih oblike s cvtličnim vzorcem očes. Lahko se uporabljajo znašimi LEd lučkami ali pa običajnimi žarnicami. Primerna za osvetlitev ob posebnih prložnostih.

Papirnate viseče lanterne in lampinjoni v obliki zvezde
so izdelane iz kvalitetnega riževega papirja in imajo ravna bambusova rebra. V velikosti 40cm višine in 30 cm širine. Zelo lepa za dekoracijo doma.

Papirnate lanterne in lampinjoni na baterije
izdelane iz kvalitetnega riževega papirja. Vsaka natisnjena po meri. Papirnate lanterne so sestavljene iz učinkovite žarnice z baterijskim vložkom na dnu. Lahko so uporabljene kot namizne ali viseče za drevesa ali šotore.

Praznične papirnate lanterne in lampinjoni
Izdelane iz kvalitetnega riževega papirja. Te po meri narejene prazničnepapirnate lanterne so vaša najboljša izbira za dekoracijo na zabavah. obesite vašo Halloween papirnato lanterno po hiši za dodatno popestritev praznika.