Zavarovanje terjatev za brezskrbno zavarovanje

zavarovanje prodajeKaj pomeni zavarovanje terjatev? Gre za potezo, katero izrablja vedno več podjetnikov in nam je sicer precej jasna, saj poslujemo v svetu, kejr nam ni zagotovljeno poplačilo stroškov in izdanih računov. Tako pač je in vedno se najdejo tisti, ki naše usluge izkoristijo, pa vendar ne želijo za to poravnati računa. Ko se nam zgodi, da imamo zapadel račun in stranka ne poravna tega, je seveda smiselno razmisliti o možnostih za izterjavo. Vemo, da je ta sicer lahko časovno potratna in tudi vanjo vložimo nekaj denarja, pa vendar nam žal običajno ne preostane kaj drugega, kot da se odločimo za to možnost. Razen, če imamo sklenjeno zavarovanje terjatev. Več o zavarovanju terjatev si lahko preberete na naslovu https://www.coface-pkz.si.

V primeru zavarovanja terjatev se nam ni potrebno  veliko obremenjevati in enostavno kontaktiramo zavarovalnico, ki nam bo izplačala odškodnino in prevzela skrb za nadaljno izterjavo.  S tem smo prihranili ogromno časa in najverjetneje tudi denarja.

Čas je denar in seveda tudi obratno, česar se predvsem zavedamo, ko imamo lastno podjetje in skrb, da so stvari urejene. Pa vendar na žalost ni vedno odvisno vse samo od nas in se nam lahko zalomi prav zaradi neporavnanih računov, katere smo izdali strankam in sedaj jih te ne poravnajo. Dejansko smo odvisni od njihovega plačila in smo hkrati tudi za opravljeno delo porabili kar nekaj časa in truda. Jasno je, da želimo poplačilo, pa vendar ni nujno, da se bo to tudi zgodilo. Zato je dobro, da predno sploh pride do tovrstnih situacij, razmislimo o tem, da bi nam v teh primerih veliko olajšalo prav zavarovanje terjatev, ki nas niti ne bo stalo veliko in katerega bomo z lahkoto tudi sklenili v zgolj nekaj korakih. Vsekakor pa nam bo v veliko pomoč, ko bomo potrebovali kritje in odškodnino za neporavnane račune. Zagotovo imamo veliko pomembnejšega dela in običajno svoj zaslužen denar želimo na določen datum, kar je seveda razumljivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *