Zakaj uporabljati serum za rast trepalnic?

Na policah prodajaln s kozmetiko se iz dneva v dan nahaja vedno več izdelkov za vsakdanjo nego. Ob neskončni množici produktov je težko poznati prav vse in hkrati razumeti, čemu služijo, poleg tega pa zaradi velike izbire nemalokrat kakšnega tudi spregledamo. Ena izmed bolj uporabnih inovacij v kozmetični industriji, ki si zasluži posebno pozornost, je prav gotovo serum za rast trepalnic.

Njegova uporaba je primerna za vsakogar, še posebej pa za ženske, ki si želijo dolgih in zapeljivih trepalnic, pa jih mati narava žal ni obdarila z njimi. Prednost tovrstnih izdelkov je, da so cenovno zelo dostopni, njihova uporaba pa je izjemno preprosta, hitra in varna. Le zakaj bi tvegali in oči izpostavljali morebitnim negativnim posledicam, ki jih prinaša nanos umetnih trepalnic ali njihovo permanentno podaljševanje?

Kakovosten serum za rast trepalnicje še posebej priporočljiv za tiste, ki imajo občutljive oči, izbira napačne maskare pa jih lahko razdraži ali povzroči neprijetne alergijske reakcije. Pred nakupom seruma je vsekakor priporočljivo preveriti, ali je klinično testiran in ali vsebuje naravne sestavine, ki ne bodo razdražile oči. Dober serum za rast trepalnic podpira naravno pH ravnovesje in hrani trepalnice od znotraj, zato pripomore k močnejšim trepalnicam, ki se manj lomijo in manj izpadajo. Omogoča namreč močnejšo strukturo trepalnic vse od korenin naprej, za nameček pa ob nanosu ustvarja še tanek zaščitni sloj, ki jih ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Serum za rast trepalnic je med uporabnicami priljubljen tudi zato, ker poskrbi, da trepalnice pridobijo temnejšo barvo, kar ustvarja make up efekt volumna brez maskare – tako se vam pred odhodom od doma ni več treba obremenjevati z ličenjem. Nanos seruma je, kot rečeno, zelo preprost, saj vsebuje učinkovine, ki skrbijo za njegovo svilnato-viskozno strukturo. Zaradi slednje serum po nanosu ne polzi v oko in obstane na mestu ter se oprime trepalnic – hitro in učinkovito!


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *