Kakovostno prevajanje, ki se splača

Prevajanje je sicer ena izmed storitev, ki ima na trgu zelo veliko konkurenco, vendar pa vsako prevajanje ni dovolj kakovostno, da bi lahko rekli, da se vam splača odločiti zanj. Kot mnoge druge strokovne storitve je tudi prevajanje veščina, ki zahteva ogromno znanja in izkušenj, zato je pomembno, da se pred odločitvijo za storitev zares prepričate, komu zaupate.

Prevajalska agencija Multilingual je postala v zadnjih letih eden izmed vidnejših ponudnikov storitev prevajanja. Pod našim okriljem deluje več kot 500 prevajalcev, ki vam zagotavljajo prevajanje v 30 jezikov. Poleg tega vam lahko ponudimo rešitve tudi za različne jezikovne kombinacije, tudi tiste manj pogoste.

Cena, oblikovana že na začetku sodelovanja
večino naročnikov že ob začetku sodelovanja zanima, koliko jih bo stalo prevajanje. Številni ponudniki končno ceno sporočijo na podlagi števila znakov končnega besedila, kar pomeni, da ne morete točno vedeti, kakšen bo končni znesek. Pri nas vam do eura natančno ceno povemo takoj, torej že na začetku sodelovanja, tako da lahko stroške natančno planirate in ste popolnoma brez skrbi.

Prevajanje, kjer sta glavni odliki hitrost in cena
Prevajanje je tako kot vsako strokovno delo zelo zahtevna storitev, zato poskrbite za svoje zadovoljstvo ter ob odločitvi za prevajanje izberite zaupanja vredno in preverjeno prevajalsko agencijo, ki vam bo vedno stala ob strani. Verjamemo, da je Multilingual prava izbira za vse, ki potrebujete izredno hitro in cenovno ugodno prevajanje, hkrati pa želite sodelovati s strokovnjaki.

Naš poslovni model smo oblikovali inovativno in sodelujemo z več kot 500 prevajalci po vsej Evropi. Prevajamo v več kot 30 jezikov, kar pomeni, da vam lahko ponudimo optimalne rešitve praktično za vse jezikovne kombinacije. Naši prevajalci imajo vrsto let izkušenj in odlične reference na področju prevajanja.

Zvestobo nagrajujemo!
Ponosni smo, da smo v letih poslovanja oblikovali velik nabor naročnikov, ki se k nam z veseljem vedno znova vračajo. Vedno se potrudimo, da zadostimo vsem vašim željam ter delo opravimo hitro, skladno z vsemi dogovori in vam hkrati ponudimo tudi izredno konkurenčne cene. Končen znesek izveste že takoj na začetku sodelovanja, tako da lahko lažje in brez skrbi planirate svoje stroške.

Najbolj ugodne cene za vas!
040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *