Lubrikanti za povečanje erekcije

Poleg tega, da povečujejo pretok krvi in zmanjšujejo stimulacijo, lubrikanti za erekcijo pogosto vsebujejo naravna olja in masla, kot so aloe vera, karitejevo maslo in kokosovo olje, ki pomagajo vlažiti in hraniti kožo. Ta naravna olja in masla lahko tudi pomagajo zmanjšati trenje in nelagodje med spolnim odnosom. Pri uporabi lubrikanta za erekcijo je pomembno, da upoštevate vsa navodila na etiketi izdelka. V kolikor vam erekcija predstavlja problem, obiščite spletno stran Erekcija.net.

Na splošno je priporočljivo nanesti majhno količino na penis in moda 20 do 30 minut pred spolno aktivnostjo. Po testiranju izdelka lahko po potrebi nanesete dodatno mazivo. Pomembno si je tudi zapomniti, da lubrikanti za erekcijo niso namenjeni nadomestitvi uporabe kondoma ali drugih oblik zaščite med spolno aktivnostjo.

Skratka, lubrikanti za erekcijo so posebej zasnovani za pomoč pri doseganju in/ali vzdrževanju erekcije. Lahko zagotovijo različne koristi, vključno s povečanim pretokom krvi, zmanjšano stimulacijo in povečano občutljivostjo. Pri uporabi lubrikanta za erekcijo je pomembno upoštevati vsa navodila na etiketi izdelka in med spolno aktivnostjo uporabljati kondom ali drugo obliko zaščite.

Nobena skrivnost ni, da imajo ženske rade erekcijo. Za mnoge ženske so fizični občutki in psihološki užitek, ki izhajajo dobrega seksa kot posledice moške erekcije, lahko neverjetno zadovoljivi in prijetni. Erekcija moškega je pogoj, da je ženska spolna sla zadovoljena in da lahko ženska pri spolnem odnosu doživi občutek vzburjenja in užitka. V kolikor ženska doživi med spolnim odnosom orgazem, lahko občuti prijetno toploto, občutek trepetanja v genitalijah in povečan pretok krvi na tem območju. V kolikor vidi ženska moški spolni ud njenega partnerja v erekciji, lahko to poveča njeno vzburjenost in občutek, da se počuti zaželeno s strani partnerja, kar lahko posledično vpliva na dvig njene splošne in spolne samozavesti.

 

Psihološki učinki erekcije so lahko tudi močni. Erekcija pri moškem je lahko pokazatelj njegove pripravljenosti za intimnost s partnerico. Telesni občutki, ki prihajajo z erekcijo, lahko ustvarijo tudi občutek bližine in povezanosti s partnerjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *