Konec je z izpadanjem trepalnic!

So vaše trepalnice krhke in prekomerno izpadajo? Za to je verjetno delno »kriva« redna uporaba ličil in njihovo odstranjevanje. Potem so tu še različni dejavniki, kot so stres, onesnaženo okolje, sonce, mraz in hormonska neravnovesja, ki nagajajo našim trepalnicam. Kako  si pomagati? Poskrbite za njihovo regeneracijo z naslednjimi koraki.

Ne odstranjujete ličil?
Ne odstranjujete ličil vsak večer pred spanjem? Pričnite s tem takoj! Ličila, predvsem maskara, izsušijo trepalnice, ki se pričnejo lomiti in izpadati, če jih pred spanjem ne odstranite. Odstranite jih vsak večer in pustite, da ponoči zadihajo. S tem jim boste omogočili, da se regenerirajo, za dodatno podporo pa uporabljajte serum za rast trepalnic Lux-Factor, ki bo poskrbel, da bodo vaše trepalnice močnejše, daljše in gostejše.

Naravna maskara
Ste že preizkusili naravno maskaro? Preizkusite jo, trepalnice vam bodo hvaležne. Kako jo pripraviti? Kokosovo olje (dve žlici), aloe vero (štiri žlice gela) in nastrgan naravni vosek (pol žlice ali več) zmešajte v posodico in počasi segrevajte na nizki temperaturi. Mešajte, dokler se vosek popolnoma ne stopi, nato dodajte oglje (1 do 2 kapsuli aktivnega oglja) in dobro premešajte. Ko je zmes pripravljena, jo odstranite z ognja in vlijte v prazno stekleničko za maskaro ter nanesite na trepalnice.

Žajbelj
Tako je, žajbelj ni odlično zdravilo le za vaše grlo, super deluje tudi na trepalnice. Skodelico vode zavrite in ji dodajte skodelico posušenega žajblja. Pustite vreti 15 minut, ohladite in dodajte žličko olivnega olja. Ohlajeno tekočino s krtačko za razčesavanje trepalnic nanesite na trepalnice in pustite delovati čez noč. Za dodatno nego zjutraj na trepalnice nanesite serum za rast trepalnic Lux-Factor, ki bo spodbudil njihovo rast.

B in D vitamin
Vzrok za krhke in tanke trepalnice je lahko tudi pomanjkanje vitaminov B in D, ki skrbita, da so vaše trepalnice močne in zdrave. Vitamin B2, ki je koristen za zdravo kožo, nohte in lase, se nahaja v mleku, siru, listnati zelenjavi, jajcih, jogurtu, fižolu, rumenjaku, kvasu, ribah, jetrih in ledvicah. Vitamin D pa najdemo v ribjem olju, sardinah, lososu, tuni, mleku in mlečnih izdelkih. Poskrbite, da uživate dovolj vitaminov in vaše trepalnice bodo postale zavidljivo lepe. Če pa potrebujejo dodatno nego, redno uporabljajte tudi serum za rast trepalnic Lux-Factor, ki bo še dodatno spodbudil njihovo rast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *